Cal Salut

Cal Salut

Qui som?

Hola. Soc l'Elena.

“Els meus pares es van enamorar del Priorat fa molts anys. Del ritme de la vida, de l’entorn, de la gastronomia… i van comprar una casa antiga, pràcticament en ruïnes, però amb molta ànima. Junts vam renovar-la i actualitzar-la, mantenint la seva essència.

Poc després la vaig convertir en el negoci que ara és. Actualment compagino la seva gestió amb la meva vida familiar. Tinc dos nens petits amb la meva parella. A tots quatre ens agrada la natura, fer llargues excursions, i viure en comunitat.

Intento que els nostres visitants visquin l’experiència del Priorat i s’emportin un molt bon record de la nostra regió i de la nostra forma de vida.”

El nostre poble

Gratallops és una petita vila de només 200 habitants dins d’una regió molt rural. El Priorat es configura amb nuclis urbans petits i disseminats, i tota la regió conserva l’estructura i la forma de viure clàssica. A Gratallops vivim de la nostra terra, i especialment de la vinya. Al nostre poble hi ha una dotzena de cellers! Però també tenim altres serveis com forn de pa, restaurants, piscina municipal, bars…

A només 9 km es troba Falset, la capital de la comarca. I molt a prop de la nostra casa hi ha poblacions d’interès turístic i parcs naturals.

Obrir Xat
1
Hola,
Necessites ajuda?