1. CONDICIONS GENERALS PRÈVIES A LA CONTRACTACIÓ

   a) Aquestes Condicions Generals regularan expressament les relacions comercials sorgides entre L’ALLOTJAMENT i els Usuaris Particulars que, a través del lloc de titularitat de L’ALLOTJAMENT.

   b) L’ALLOTJAMENT podrà modificar de manera unilateral, en qualsevol moment que consideri oportú, la configuració i el contingut de les presents Condicions Generals. Això no obstant, les Condicions Generals aplicables a una determinada transacció seran les vigents en el moment de la formalització de la mateixa.

   c) Els termes i condicions aplicables a la compra dels Productes oferts per a la venda al públic per part de L’ALLOTJAMENT a través del seu Lloc Web seran tots aquells que es descriuen a les presents Condicions Generals i que es detallaran al Lloc Web a al llarg del procés de compra en línia. A través de la utilització del Lloc Web, els usuaris declaren conèixer i acceptar els diferents tràmits necessaris per accedir als diferents Productes oferts al Lloc Web així com formalitzar la compra dels mateixos.

   d) El Client accepta sense cap reserva les Condicions Generals de Venda en formular una reserva de L’ALLOTJAMENT tenint previ coneixement del seu contingut per trobar-se publicades a la pàgina web de l’allotjament.

   2. IDENTIFICACIÓ DEL VENEDOR I DELS CLIENTS

   a) Les dades identificatives del Lloc Web són les que es detallen a continuació: https://www.calsalut.com. La casa rural es troba al número 44 del carrer major de Gratallop. Dades que no coincideixen amb la informació fiscal de l’empresa que seran les detallades a continuació: Elena Baños Puyuelo 39910589t, amb domicili fiscal al Carrer Sant Abdó 19 de Riudecanyes. Adreça de correu electrònica: calsalut@gmail.com

   3. ALLOTJAMENTS OFERTS

   a) L’ALLOTJAMENT publicarà, juntament amb la imatge de cadascuna de les habitacions o allotjament que siguin objecte de reserva a través del Lloc Web, les característiques específiques de cadascun, entre ells els serveis inclosos, i el preu aplicable.

   b) L’ALLOTJAMENT garanteix que el preu serà el vigent el dia de la formalització de la reserva amb independència del dia en què es formalitzi el servei.

   c) En cas que hi hagi ofertes aplicables sobre el preu dels allotjaments, aquestes s’han d’indicar juntament amb el preu inicial amb una tipografia diferent que permeti al Client identificar de manera clara el preu final. En qualsevol cas, cal indicar el període temporal de validesa de l’oferta.
  2. d) L’ALLOTJAMENT podrà, de forma unilateral i en qualsevol moment, oferir nous Serveis que siguin objecte de venda al Lloc Web així com també suspendre o cancel·lar, de manera temporal o indefinida, qualsevol dels serveis.

   e) Les tarifes establertes al Lloc Web inclouen l’IVA aplicable a cada servei, i taxa turística. L’ALLOTJAMENT es compromet a mantenir actualitzats els preus de conformitat amb l’impost aplicable a cada moment.

   f) L’ALLOTJAMENT garanteix la disponibilitat de tots els allotjaments oferts al Lloc Web.

   SISTEMA DE RESERVA

   El Client haurà de seleccionar l’allotjament escollit, omplint el formulari de reserva i abonant l’import corresponent.

   En el moment de formalitzar la reserva, es pagarà directament a la web a través del nostre proveïdor de serveis de pagament en línia, un dipòsit del 15% de l’import total. En cas que per algun motiu no es pogués completar el pagament de la reserva, aquestes quedaran lliures novament.

   El pagament de la resta de l’import total de la reserva (85%) haurà de ser abonat a través de la nostra web pels mètodes a dalt indicats el dia de l’inici de l’estada.

   Tingueu en compte que la reserva no serà confirmada fins que el client hagi rebut un email de confirmació. En cas de no rebre aquest email haurà de posar-se en contacte amb nosaltres pels mitjans indicats més amunt.

   5. CONDICIONS DE LA RESERVA

   El client reconeix i té clar que aquest contracte no és un contracte de lloguer d’habitatge, és un contracte de lloguer turístic. El client no pot allotjar un nombre més gran de persones que el que aquí pactat. No es permet convidar a fer ús de les instal·lacions altres persones que no figuren al total de places ocupades d’aquest contracte, tret que se sol·liciti a la propietat (amb un cost extra a convenir).

   L´estada mínima és de 2 nits, però pot variar en dates concretes. El sistema de reserves us indicarà per a les dates triades si l’estada mínima és vàlida a casa cas.

   La tarifa inclou la roba de casa (llençols i tovalloles) i la neteja final de la casa.

   Articles de cortesia a disposició del client: essencials per cuinar (sal, pebre, oli, vinagre…), draps i paper de cuina, estovalles, bosses d’escombraries i utensilis de neteja (sabó plats, sabó rentaplats), sabó de mans i paper WC, llenya per a la barbacoa.

  Comoditats de tots els allotjaments: Wifi gratuïta, aire condicionat, calefacció, pantalla plana, nevera i congelador, vitroceràmica, microones, rentavaixelles, olles i paelles, parament de taula, batedora, torradora, cafetera, assecador de cabell, estenedor, bressol baix petició.
  Comoditats de la casa: forn, barbacoa, mobiliari de jardí, nevera de vins.

  La persona encarregada té dret a entrar a l’establiment, bé sigui per fer comprovacions rutinàries de l’estat del mateix, bé per causa major o altres inconvenients. El client és responsable dels danys que es puguin produir durant l’estada. Qualsevol problema en aparells o serveis que es pugui presentar a l’establiment es comunicarà al propietari.

  En cas d’apreciar desperfecte, es detallarà amb precisió i comunicarà a l’usuari el desperfecte o dany i l’avaluació econòmica del mateix.

  Entrades i sortides:

      Check-in: 17.00 h.
      Check-out: 11.00 h.

   

  La casa estarà disponible a partir de les 17.00 h. Si us plau, assegureu-vos d’informar-nos l’hora aproximada d’arribada i sobretot si està prevista per a més tard de les 20:00 h, perquè puguem planificar el check-in i mantenir-vos informats sobre qualsevol retard o canvi. S’usarà el número de telèfon o el correu electrònic facilitat a la reserva en cas que necessitem comunicar-nos amb vostè.

  El dia anterior a la vostra arribada se us detallarà informació sobre la manera d’accedir a l’allotjament.

  El dia de sortida, la casa quedarà lliure a les 11.00 h. no obstant això, si els hostes volen entrar o sortir de la casa en horaris diferents, ho podran fer amb previ acord i sempre que aquesta no hagi de ser ocupada per un altre client aquell mateix dia.

  Si necessiteu sortir més tard si us plau pregunteu en el moment del check-in si això és possible. Tractarem de donar cabuda a la seva petició.

  6. NORMES DE L’ALLOTJAMENT.

      S’admeten animals domèstics a petició, sempre que usin el seu propi llit sense pujar a sofàs o llits de la casa.
      Els clients es fan responsables de mantenir la casa correctament tancada a la seva absència.

  Els clients no podran realitzar a la casa activitats molestes, insalubres, nocives, perilloses o il·lícites.
      No s’admeten visites sense el consentiment exprés del propietari.
      EL TEMPS DE SILENCI ÉS TOTS ELS DIES DE 23.00 PM a 10.00 Agraïm la seva col·laboració en aquest assumpte i esperem que entengui que aquestes regles són necessàries per a la convivència al poble.
      Les instal·lacions es mantindran en perfecte ús, cada objecte en el seu lloc original, en cas de produir-se algun desperfecte sobre les instal·lacions aquest haurà de ser comunicat al propietari.
      Els clients hauran de tractar la casa i el seu contingut amb respecte i no sostreure’n res, seran responsables dels danys causats.
      Si us plau no deixeu encesa la calefacció, a una temperatura excessiva si teniu pensat passar el dia fora de la casa o si és el vostre últim dia d’estada. Les mateixes recomanacions s’apliquen per a l’aire condicionat.
         Està totalment prohibit fumar a les habitacions i/oa les zones comunes (saló i menjador). En presència de nens o persones no fumadores, si us plau no fumi. Si és estiu, pareu atenció als incendis forestals.
      Us agraïm feu un ús responsable de lenergia de la casa.
      Tingueu cura de la casa si us plau i respecti el descans dels altres i en general cap a tot l’entorn. L’ALLOTJAMENT agrairà qualsevol suggeriment que ens pugui oferir per poder fer més agradable la seva estada.
      En cas de robatori, la propietat declina tota responsabilitat, sent el client lliure de subscriure una assegurança amb terceres persones per cobrir aquesta eventualitat.
      El client es compromet a transmetre els termes i les condicions d’aquest contracte a la resta d’allotjats

  7. DRET DE DESISTIMENT DE COMANDES

  Els serveis oferts en aquest lloc web constitueixen una excepció al dret de desistiment dels consumidors i usuaris, en ser un servei d’allotjament turístic, i, per tant, el referit dret de desistiment desapareix sent l’usuari coneixedor d’aquesta circumstància i acceptant-la en el moment de realitzar la reserva corresponent (article 103 lletra el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries).

  8. POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS

  Es reemborsarà el 100% de l’import del dipòsit de la reserva si la cancel·lació es produeix almenys 15 dies abans de la data d’entrada.

  Es reemborsarà el 50% del dipòsit de la reserva en cas de cancel·lar entre 15 dies i la data d’entrada.

  No es farà cap devolució de la reserva en cap altre cas.

  Qualsevol cancel·lació, incloent-hi força major, estarà subjecta a la nostra política de cancel·lació. En cas de força major, abans de cancel·lar la reserva, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament per intentar buscar una solució beneficiosa per a ambdues parts.

  En cas que L’ALLOTJAMENT no pugui proporcionar al client la casa que ha reservat per motius de força major, se li comunicarà al client el més aviat possible per intentar buscar una solució òptima per a les dues parts. En cas de no arribar a un acord, se li retornarà l’import íntegre abonat fins ara.

  Interrupció de l’estada: No es farà cap devolució ni abonament en cas d’interrompre l’estada a l’allotjament.